Giccsel zúzzák darabokra Jávor Benedek megítélését

politika
2013 május 10., 09:55

Jávor Benedek, a Párbeszéd Magyarországért képviselője, aki ezt írta ki a Facebookra, miután Coelho-idézetes áloldalakkal égették, és fel is törték a profilját:

"Durvul a kampány!" -rovat

Sorban készülnek a nevemben a hamis facebook-oldalak, amelyek édi cicás képek és alkonyatos/rózsaszín-felhős háttér elé türkiz betűkkel írt életbölcsességek posztolásával próbálják darabokra zúzni közéleti megítélésemet. Ilyeneket ne jelöljetek vissza ismerősként (persze csak ha nem tartotok igényt az említett életbölcsességekre). Továbbá ma a facebook értesített, hogy átmenetileg zárolta az accountomat, mert ismeretlen gépről léptek be rá, és kezdeményeztek aktivitást. Biztonsági módosítások után újra fut a facebookom, de kérem, ha váratlan, gyanús tevékenységet észleltek a nevemben, azt jelezzétek (fideszes kommentelők kedvéért: a - lehetőleg - hibás helyesírással bejegyzett, "az egész tevékenységed gyanús, te kommunista hazaáruló" tartalmú posztok eleve érvénytelenek.)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.