A jobbikos Samu 3 év alatt 2,4 milliót kapott tanulmányokra

POLITIKA
2013 május 16., 08:23

A Jobbik senkit nem hagy az út szélén: Samu Tamás Gergő volt jobbikos képviselőt 2011-ben tíz hónapos szabadságvesztésre ítélték (két évre felfüggesztve) egy három évvel korábbi rendőrverés miatt. Samu 2011 májusban lemondott a képviselőségről, de a Jobbik-frakció nem engedte el a kezét. Samu "Az olasz pártrendszer vált.külpol.következményei" (sic!) című tanulmányért 600 ezret, "Ukrajna jövője az októberi választások tükrében" című tanulmány szintén 600 ezret ért idén. Tavaly "A Koszovó-probléma aktuális kérdése" című írásért kapott ennyit. 2011-ben pedig a külügyi bizottságban a frakció munkájának segítéséért utalták neki a szokásos 600 ezret.

Samu három év alatt összesen minimum 2,4 millió forintot tett zsebre a frakciótól.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.