MSZP: a Fidesz már csalni sem tud rendesen

Tbg
POLITIKA
2013 május 19., 09:25

A választási eljárási törvény módosítása "egyértelműen a Fidesz vereségét jelzi", közölte ma az MSZP-s Molnár Zsolt.

"Ugyan az eljárási törvény továbbra is rengeteg visszaélésre módot adó megoldást tartalmaz, de az jól érzékelhető, hogy a Fidesznek egyre többet kell feladnia a választások befolyásolását célzó törekvéseiből" - szól a meglepő szocialista közlemény, amely abból a következtetésből jut erre a megállapításra miszerint a módosítás több átláthatósági elemet is beemel a szabályozásba, amelyeket az ellenzék és a szakmai szervezetek végig követeltek az elmúlt hónapokban.

Az MSZP szerint az, hogy nem lesznek időközik a 2014-es választásokig, azt jelenti, hogy a Fidesz már nem mer kiállni senki ellen. Ez annak fényében érdekes megállapítás, hogy az elmúlt időszakban finoman szólva sem nyerte túl magát az MSZP az időközi választásokon.

Az új szabályozásról itt írtunk bővebben.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.