Miért supermankedik valaki egy budapesti metrómegállóban?

internetek
2013 május 23., 13:19

tumblr_mn5io9nkKQ1rjcfxro1_400

Az egyik legnagyobb nemzetközi gif-gyűjtő oldal tette ki tegnap ezt a képet, egy nap alatt be is jött rá 15 ezer note, de még mindig fogalmunk sincs, pontosan mit látunk. Mármint értjük persze, hogy valaki Superman-jelmezben repül föl a Deák téri metrómegállóban. De vajon miért?

Próbáltunk kicsit keresgélni a neten, de eddig semmi, szóval ha valaki tudná valahova kötni ezt a képet (reklám/klip/film/akármi), írja meg nekünk a szerk@444.hu címre. Persze mi is annak örülnénk a legjobban, ha semmi ilyesmi nem lenne mögötte, és tényleg csak egy öncélú tréfa lenne az egész.

Update: És már itt is van a megfejtés, több helyről is megkaptuk a választ, hogy a projekt mögött Gayer Zoltán BKF-es tanár online filmes órája áll, ott volt ez az egyik projekt:

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.