Durvul a gyereknap

POLITIKA
2013 május 26., 13:03
photo_camera Vadai Face

Nemcsak az MSZP-nél drámai a gyereknap. A pár órája még a gyereknapot ünneplő Vadai Ágnes is reménytelenségét fejezi ki, és megvet:

DK: Gyereknapon sincs ok örömre

Ma gyereknapon a kicsiknek, ifjaknak a szüleik, hozzátartozóik szeretetén kívül nincs okuk örömre. Az Orbán Viktor vezette trafikkormány az utóbbi három évben iskolákat záratott be, tönkre tette a köz- és felsőoktatást, tehetséges, tanulni vágyó fiatalokat zárt el az egyetemektől. Esély helyett reménytelenséget kínál ez a rezsim a magyar fiataloknak. Nem véletlen, hogy fiatalok tízezrei hagyják el az országot, és saját elmondásuk szerint ide, amíg Orbán Viktor uralkodik, nem is kívánnak visszatérni.

Amióta a Fidesz hatalomra került, drámaian nőtt a szegénység, gyerekek tízezrei nem jutnak naponta egy tál meleg ételhez.

A Demokratikus Koalíció megveti ezt a politikát, és a választási győzelem után újra erősíteni fogja a társadalmi szolidaritást és esélyt ad az új nemzedéknek.

Vadai Ágnes országgyűlési képviselő
Demokratikus Koalíció

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.