A Magyar Nemzet szerzett egy hangfelvételt, amin Rózsa-Flores Eduardo elmondja, hogy Szilvásy György és Gyurcsány Ferenc köre szivárogtatta ki Gyurcsány Ferenc őszödi beszédét

Előkerült egy hangfelvétel, amin az azóta Bolíviában meggyilkolt Rózsa-Flores Eduárdó arról beszél, hogy Szilvásy György és Gyurcsány Ferenc tanácsadói köre áll az őszödi beszéd kiszivárogtatása mögött.

A kivégzett újságíróval készített több órás interjúban ugyanazt az eseményláncot írja le, ami a Portik-Laborc találkozókról szóló jegyzőkönyvekben is szerepelt. Rózsa-Flores arról beszél a felvételen, hogy a végrehajtóként felbukkanó Szilvásyn kívül Gyurcsány tanácsadói játszották a fő szerepet a szivárogtatásban, de a párt szűk vezetői is be voltak avatva.

A Magyar Nemzet Online cikkét már csak azért is érdemes átfutni, mert van benne egy nagyon szórakoztató keretes anyag arról, hogy mi is az az őszödi beszéd.

Az őszödi beszéd hiteles történetét amúgy mi már napokkal korábban kiszivárogtattuk.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.