A Magyar Nemzet szerzett egy hangfelvételt, amin Rózsa-Flores Eduardo elmondja, hogy Szilvásy György és Gyurcsány Ferenc köre szivárogtatta ki Gyurcsány Ferenc őszödi beszédét

POLITIKA
2013 május 30., 19:39

Előkerült egy hangfelvétel, amin az azóta Bolíviában meggyilkolt Rózsa-Flores Eduárdó arról beszél, hogy Szilvásy György és Gyurcsány Ferenc tanácsadói köre áll az őszödi beszéd kiszivárogtatása mögött.

A kivégzett újságíróval készített több órás interjúban ugyanazt az eseményláncot írja le, ami a Portik-Laborc találkozókról szóló jegyzőkönyvekben is szerepelt. Rózsa-Flores arról beszél a felvételen, hogy a végrehajtóként felbukkanó Szilvásyn kívül Gyurcsány tanácsadói játszották a fő szerepet a szivárogtatásban, de a párt szűk vezetői is be voltak avatva.

A Magyar Nemzet Online cikkét már csak azért is érdemes átfutni, mert van benne egy nagyon szórakoztató keretes anyag arról, hogy mi is az az őszödi beszéd.

Az őszödi beszéd hiteles történetét amúgy mi már napokkal korábban kiszivárogtattuk.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.