Két hónappal csúszhat a pénztárgépek online bekötése a NAV-hoz

gazdaság
2013 június 07., 12:09

Erre tett javaslatot Varga Mihály miniszter. Ez amúgy kicsit sem meglepő, a rendszer felvetése óta már rengeteg szakértő elmondta, hogy a rendszer bevezetése a megszabott időn belül teljesen lehetetlen. Ráadásul nagyrészt az ebből, és az e-útdíjból kieső bevételeket kellett pótolni a Varga-csomaggal, hogy kiengedjenek minket a túlzottdeficit-eljárás alól.

Varga szerint a plusz két hónap elég kell, hogy legyen a kisvállalatoknak, hogy megfelelő pénztárgépeket szerezzenek be.

Eredetileg június 30-ig kellett volna minden kereskedőnek átállnia az új, NAV-hoz bekötött rendszerre. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.