Meleg katonának segített Harry herceg

külföld
2013 június 10., 11:05

Egy most boltokba kerülő emlékiratból derül ki, hogy még 2008-ban, amikor Harry az angol hadsereg tagjaként Kanadában állomásozott, megvédett egy társai által zaklatott homoszexuális katonát.

Lance Corporal James Wharton (címzetes) őrvezető (köszönjük Péter!) Harry herceg lövészeként szolgált, és könyve szerint merénylettel fenyegette meg hat katonatársa, azért mert meleg. A kanadai kiképzés alatt végig bántalmazták, egy ponton pedig úgy döntött, hogy elmondja Harrynek, akivel már hetek óta együtt dolgozott.

A beszámoló szerint Wharton el is sírta magát, miközben elmesélte, hogyan próbálják hatan elintézni. Harry pedig azt mondta, hogy egyszer és mindenkorra el fogja intézni ezt a szart. Tíz percre eltűnt, majd amikor visszaért, annyit mondott, hogy a probléma el van intézve. És többet valóban nem zaklatták Whartont a seregben, aki végül 2013-ban szerelt le. (via eonline)

 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.