Vizuális terror: Galla Miklós kibohóckodta magát

KULTÚRA
2013 június 11., 12:03
photo_camera Fotó: Kóródi Dani / Galla Miklós Facebook oldala

„Tegnap és tegnapelőtt egy egyetemista srác, Wrochna Marcell rövidfilmjében forgattam. Az lesz a címe, hogy „Fogyó”. Első nap türelmetlen bányászt, második nap teleshopos bájgúnár reklámfigurát alakítottam. Utóbbiról származnak Kóródi Dani operatőr fotói. Partnernőm: Evelin, illetve egy ventilátor. Azért vagyok zöld háttér előtt, mert így az utómunka során bármilyen hátteret mögém tudnak rakni. Greenbox technika. Jó meló volt, kicsit megint kibohóckodtam magam.” (Galla Miklós)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.