Elemükben vannak a szárszóiak

POLITIKA
2013 június 23., 09:32

Farkasházy Tivadar kisebb showjával kezdődött a tanácskozás, de a legnagyobb tapsot eddig Konrád György kapta, aki természetesen összefogást akar. Hasonlóan nagy sikere volt Heller Ágnes, aki azzal fejezte be beszédét, nem vagyunk trafikosok, nem akarunk trafikot, nem akarunk semmi, csak demokráciát.

A szcénából nagyjából mindenki itt van, és egészen felszabadultnak tűnnek a megjelentek. Nem mintha különösebben nyeregben érezhetnék magukat, inkább arról lehet szó, amiről Kéri László beszélt az ATV-nen: ezeknek az embereknek egyszerűen már hiányzott, hogy együtt bandázzanak egy kicsit.

És akkor néhány kép.

photo_camera Medgyessy Péter és Farkasházy Tivadar bandáznak
photo_camera Kuncze Gábor bandázik
photo_camera Havas Henrik bandázik

 

photo_camera Gerendai Károly készül bandázni
photo_camera Mesterházy Attila Hócipővel bandázik

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.