Agresszív bácsika próbált lövöldözi

bűnügy
2013 június 28., 07:11

Akkor szakadt el nála a cérna, amikor rájött, hogy rossz vonatra szállt.

Egy 63 éves bácsi csütörtök este Érdnél szállt fel a Budapestre tartó vonatra. Már elindult a vonat az állomásról, amikor rájött, hogy az nem Székesfehérvárra megy. Ideges lett, minden előzmény nélkül elővett egy gázpisztolyt és azt az előtte ülő 16 éves fiúra fogta, majd megpróbálta elsütni.

Miután ez nem sikerült, odalépett a fiú elé és a fegyver csövével állon ütötte. Ekkor egy másik utas a fiú segítségére sietett, vele együtt lefogták az agresszív férfit, kezéből kicsavarták a fegyvert, majd értesítették a rendőrséget.

Ma reggel volt már lövöldözés Szombathelyen, és Miskolcon is gázpisztolyt fogtak egy autósra a forgalomban.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.