18

Figyelem, felnőtt tartalom!

Az általad letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Nagy-Britanniában a szex előtt kötelező tisztázni, hogy ki milyen neműnek született

bűnügy
2013 július 1., 20:42
comments 1

A precedens az precedens, az Egyesült Királyság Fellebbviteli Bírósága pedig június 11-én elítélt egy transzneműt, mert eltitkolta partnere előtt, hogy nőnek született. A szex amúgy kölcsönös beleegyezésen alapult. Igaz, a lány - legalábbis a periratok szerint - "összetört", amikor megtudta, hogy az évekkel korábban Scottként megismert srác valójában lány.

A periratokban csak M-ként jelzett áldozat és a magát Scottnak kiadó Justine McNally kiskamaszként ismerkedtek meg a neten. M 12 éves volt, McNally 13. [A periratban csúnyán elírták a születési dátumot, aszerint McNally 2004-ben született, tehát most csak kilenc éves, de ez mindegy.] A csetelésből szerelem lett, három évvel később abban is megegyeztek, hogy járnak. Aztán amikor M betöltötte a 16-ot, McNally felvetette, hogy töltsenek együtt egy éjszakát.

Az első alkalommal McNally egy dildóval a nadrágjában érkezett. Kinyalta M-et, aki viszonzásként szopást ajánlott, amit McNally érthető okokból visszautasított. A második alkalommal nyalás és ujjazás volt, a harmadik alkalommal csak buliztak, de McNally elutasította M közeledését, így a szex kimaradt. Ahogy a negyedik alkalommal is, mert ekkor M anyja leleplezte McNallyt. A perirat szerint M teljesen összetört, ugyanis nem úgy képzelte, hogy egy nővel jön össze először.

McNally azzal védekezett a bíróságon, hogy a szex kölcsönös beleegyezésen alapult. M viszont azt mondta, hogy heteroszexuálisnak tartja magát, és azért egyezett bele a szexbe, mert azt hitte, hogy McNally valójában Scott. A bíróság szerint erre utal az is, hogy óvszert vásárolt az első együttlétük előtt. McNallyt ezért nemi erőszak miatt ítélték el, mondván M valójában nem is egyezett bele a szexuális kapcsolatba.

Via Vice

 

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt