Holnap elítéljük az Uniót

POLITIKA
2013 július 03., 12:24

tumblr_moxnc6DibV1susybgo4_400

Orbán Viktor (50) bejelentette, hogy csütörtökön a parlament el fog fogadni egy határozatot, ami elítéli majd az EU-t, mert súlyosan korlátozza Magyarország függetlenségét. "Nem tudjuk elfogadni, hogy azt az alapszerződést, mely alapján - népszavazással is megerősítve - beléptünk az Európai Unióba, most valaki egyoldalúan felül akarja írni" - mondta Orbán Viktor (50) az MTI-nek. Történik mindez azért, mert hiába ment el tegnap Strasbourgba a magyar miniszterelnök, hogy megvédje a magyarokat az új Moszkvától, és személyesen győzködje az Európai Parlament képviselőit, azok többsége mégis megszavazta a Magyarországot elmarasztaló Tavares-jelentést. A magyar alkotmányozást vizsgáló jelentés szerint Magyarországnak tartania kell magát az EU alapértékeihez, ezért a magyar kormánynak mihamarabb ki kell javítania az EU alapjogait sértő jogszabályait.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.