Kell a napszemüveg, csak nem a szemem elé

2013 július 13., szombat 20:19

A napszemüveg fontosabb parti- és fesztiválkiegészitő, mint a baseballsapka, a szájfény vagy a retikül, miközben az éjszakai élet legnagyobb paradoxona.

- Minek sötétben napszemicsi, ha sötét van?
- Mert jól néz ki!
- De hát nem látok semmit...!
- Mert rossz helyre teszed. Most figyelj:

Jó, persze fel lehet tolni simán a fejünk tetejére, de dzsuvás lesz a lencse, és a belőtt sérót is szétcseszi. Nehéz látási körülmények között, éjszaka, buliban a kokettálásban nagy segítség a szemöldökkel megtartott szemüveg. Hatásosan nyomatékosítja a flörtölési szándékot. Az intellektuális izgatás kiváló kiegészítője a fogak között fickándozó szemüvegszár. Hátul is van szeme. Azoknak ajánljuk, akik egy mozdulattal képesek lehúzni a welcome Jagert és feltolni a tréfarépát, akik a nyakkendőt is felkötik a homlokukra a lagziban. Ha nyakizommal megtartja, egyszerre sugároz erőt és könnyedséget. A klasszikus módszer a legtisztább és legbiztonságosabb. Egyszerre emeli ki a dekoltázst és takarja a szív titkait. Rossz szokás, de ha a szemét meg tudja vele forgatni, akkor nem haszontalan.

 

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt