YOLO REGGELT!!!!!!!!!!!!

444
2013 július 15., 03:21

ÁÁÁÁ nem hiszem eeel! Jöttem dolgozni reggel és legszívesebben mindenkit megöleltem volna az utcán és azt kiabáltam volna nekik, hogy YOLO, EMBEREK, YOLO! És tudjátok, mi a legjobb? Hogy a többieken is az látszott, hogy ezt érzik! Imádom, amikor hétfő reggel van, imádom, ahogy a a felkelő nap sugarai megcsillannak a reggeli Népszabadságon, imádom, hogy fejest ugorhatok a világ híreibe és elmesélhetem azokat mindenkinek, mintha csak a barátaimmal beszélgetnék, istenem, mindjárt felrobbanok!!!!!!!!4 Pacsi annak, aki ugyanígy van ezzel, akár pék, akár hedge fund igazgató! HÉTFŐ REGGEL FOREVER BITCHES

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.