Workplace innováció triturbó: agilis stand-up editorial míting a 444-ben!

444
2013 július 17., 06:30

A programozók körében rég elterjedt, a médiában még nem hallottunk róla, pedig kifejezetten hatékony módszer: a szokásos tárgyalóbeli punnyadás helyett a gangon tartott szerkesztőségi értekezletet a 444.

The term "stand-up" derives from the practise of having the attendees stand at the meeting, as the discomfort of standing for long periods helps to keep the meetings short.

Magyarul a résztvevők annyira szarul érzik magukat ácsorgás közben, hogy szeretnének mielőbb túllenni az egészen, ezért az ilyen értekezletek sosem tartanak tovább 10-15 percnél. Ez sem tartott.

standup1

Ön is szokott agilis standupmeetinget tartani? Vett már részt ilyenen? Írja meg, küldjön képet!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.