Úristen! Megszűnik az SZDSZ!

politika
2013 július 25., 09:04

Egy korszak érhet véget.

photo_camera Az SZDSZ 1990-ben

Június 8-án ülésezett az SZDSZ Országos Tanácsa (OT). Az lett volna az egyik napirendi pont, hogy hívják össze a küldöttgyűlést, de Szigethy István volt országgyűlési képviselő azt javasolta, hogy tekintettel arra, hogy az SZDSZ de facto már nem létezik (például ápirilis óta nem frissült a honlapja), a küldöttgyűlést nem tudnák megtartani, mert nem lennének küldöttek, ezért a párt kérje az ügyészségtől önmaga feloszlatását. Az OT ezt elfogadta, aminek az elnökségéről lemondott Johnné Rósenblüth Erzsébet OT-elnök, és helyére nem választottak senkit. (atv.hu)

Gyerekeknek

A liberális Szabad Demokraták Szövetsége a rendszerváltás egyik legfontosabb pártja volt. Az MSZP-vel koalícióra lépve háromszor is kormányra kerültek, 1994 és 1998 között meg 2002 és 2008 között voltak kormányon.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.