Gyurcsány hibája, hogy minden magyar csapat kiesett. Jó, köszi, 444, le lehet állni ezekkel az ócska komcsi paródiákkal, tökre nem vicces. Nem, nem érted. Tényleg ez van odaírva.

futball
2013 július 30., 11:48

szollosi

Itt olvasható Szöllősi György, a magyar Four Four Two főszerkesztőjének, a Puskás Ferenc Akadémia kommunikációs igazgatójának posztja. Kiemelni nem érdemes belőle semmit, úgy tökéletes, ahogy van, ami egyben azt is jelenti, hogy lazán maga mögé utasította a téma eddigi csúcspontját, Borókai Gábor fejtegetését arról, hogy Vidike = Rezsicsökkentés.

Így érzem magam.

universe

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.