Megint bilincsben pihen a Bentley

autó
2013 július 31., 15:00

Szerkesztőségünk kabalaautója most a Markó utcában pihent meg. És hogy biztosan zavartalan legyen az időtöltés, megint került rá kerékbilincs. Legutóbb ilyet akkor láttunk, amikor pont a 444 ablakai alatt töltött egy éjszakát megbilincselve a mattfekete luxusautó.

Az akkori bilincselést egy eseménytelen hét követte, de két napja megint felbukkant az autó, ezúttal nem tilosban, de mozgássérült kártya és Gold belépő a Forma-1-re azért volt az ablakában. Aztán tegnap jött az újabb fotó, amin az autót egy zebrán sikerült felejtenie kapkodós tulajának a Gucci bolt előtt.

A képeket köszönjük olvasónknak, Mihálynak!

Update: a bilincs közben már le is került

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.