Nincs kegyelem a pedofil spanyolnak

külföld
2013 augusztus 05., 05:09

Észak-Afrikában volt a legeseménydúsabb az éjjel. Marokkóban például a király úgy döntött, hogy mégsem ad kegyelmet egy spanyol pedofilnak. A király csütörtökön kegyelmezett meg a 4-15 éves gyerekeket megerőszakoló és ezt lefilmező, 64 éves Daniel Galván Vinának, erre pénteken zavargások robbantak ki a rabati parlament közelében. Most VI. Mohamed visszavonta a kegyelmet.

Apróbb kellemetlenség, hogy Vina már nincs Marokkóban, mert csütörtökön ki is utasították. Így most vissza kéne kérni Spanyolországtól, hogy leülhesse eredetileg kiszabott, 30 éves börtönbüntetését.

Via MTI

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.