Fiatalkorúaknak adott el dohányt Rogán szomszédja üzlettársának trafikja - GIGAUPDATE: nem ez a trafik, hanem annak szomszédja

gazdaság
2013 augusztus 07., 12:54

UPDATE: Valójában nem ezt a trafikot, hanem ennek szomszédját büntették meg. A javítást külön is közöltük

Krskó Tibor Hercegprímás utcai boltja lebukott egy próbavásárlásnál, amikor fiatalkorúakat szolgáltak ki. Így most 30 napig nem árulhatnak dohányterméket. Mást azért igen.

kutya

Krskó Tibor a Cigar Tower szivarboltban és a Hamu és Gyémánt lapkiadóban is tulajdonostársa annak a Csetényi Csabának, aki Rogán Antal szomszédja. Egyébként van egy trafikja a Ferenciek terén is.

Csetényi, a testvére és Krskó összesen 9 trafikengedélyt nyertek el a belvárosban.

via Cink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.