Tényleg 34 perc alatt ért ki a helyszínre a rendőrség

bűnügy
2013 augusztus 16., 16:05

A rendőrök ma közleményben reagáltak arra a hírre, hogy egy fiatal meleg pár csókolózott az utcán szerdán hajnali háromkor, és egy közeli éjjelnappali alkalmazottja baseballütőt fogva zavarta el őket. A közleményben a lényeges kérdésekre nem válaszoltak, viszont megjegyezték, hogy a járőrök nem 30-40 perc, hanem negyed óra alatt kiérkeztek.

A Társaság Egy Tudatos Társadalomért viszont posztolt egy fotót a sértett híváslistájáról, ami szerint 3:11-kor hívta először a 107-es segélyhívót, a rendőrök pedig 3:45-kor értek ki, tehát 34 perc alatt.

photo_camera Fotó: TETT / Facebook

A bolt tulajdonosa egyébként a TV2-nek elmondta, hogy aznap este egyetlen eladó volt az üzletben, akit azóta kirúgtak, és a műsorában a tulajdonos bocsánatot kért a történtekért. (Index)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.