Valaki előre sejtette, hogy a ZTE kikap

futball
2013 augusztus 30., 09:52

Remek történetet talált a Taccs című új fociblog (amit volt Indexes kollégák és tumblr-es ismerősök csinálnak, de ettől függetlenül is szeretnénk). Történt, hogy egy Facebook-felhasználó, aki az utóbbi időben elég gyakran nyer a Tippmixen, a ZTE-Ajka kupameccs előtt pár órával kiposztolta, hogy vendéggyőzelemre fogad.

mai tuti.... bundas - :-D

írta. Amire valaki visszakérdezett, hogy megdumálta Pavival? Pavi, az Darko Pavicsevics, aki a meccsen kiharcolt, majd kihagyott egy tizenegyest, így a ZTE végül 2:1-re kikapott. Eddig a tények, következtetni következtessen más.

Via Cink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.