18

Figyelem, felnőtt tartalom!

Az általad letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Nem múltam el 18 éves

Így lett egy 15 éves lány Kadhafi szexrabszolgája

2013 szeptember 1., vasárnap 20:46
  • Egy francia riporter, Annick Cojean könyvet írt a szexfüggő Moammer Kadhafi háreméről.
  • Szoraját 15 évesen rabolták el, hogy a két éve megbuktatott és megölt líbiai diktátor szexrabszolgája legyen.
  • A lány elmesélte, mi történt vele. Az utolsó részig bárki elolvashatja, onnantól csak erős idegzetűeknek ajánlott. 

Kadhafi Szorajára egy iskolai látogatáson vetett szemet Szirtében, amikor az virágcsokorral köszöntötte. Megpaskolta a fenekét, ezzel jelezve, hogy kell neki, a biztonsági emberei pedig nem sokkal később betörtek a lány otthonába, és elrabolták. Szoraját elég sokáig vitték kocsival, ezalatt egy szót sem mert szólni, aztán megérkeztek egy kertbe, amiben sátrak és egy luxus lakóautó is állt. Itt egy éppen távozó autóban látott egy másik lányt is a suliból, aki az előző nap köszöntötte Kadhafit, ennek ellenére nagyon rossz érzése volt.

Mell, vér, szőr

Odavitték Kadhafihoz, aki egy vörös masszázsszékben ült egy távirányítóval. Szoraja megcsókolta a diktátor kezét, de az rá sem nézett, csak annyit kérdezett tőle, hogy honnan származik a családja. Zlitenből – felelte, de Kadhafi nem mutatott semmilyen érzelmet, csak annyit mondott, hogy „Készítsétek fel!”, majd elment. Két másik lányt küldtek be, az egyikük azt mondta Szorajának, hogy ne aggódjon, majd elmentek. Megkérdezték, mi a melltartómérete, de mivel nem tudta, behívtak egy nőt, aki kelletlenül levette a lány méreteit, miután megkérdezte, hogy „Ez itt az új? És honnan jött?” Ezután hosszú percekre egyedül hagyták.

Amikor visszatértek, a karjánál fogva vezették vérvételre, majd szóltak neki, hogy vetkőzzön le, mert meg kell szabadulni a szőrzetétől. Meg is borotválták a karját és a lábát, de a szeméremszőrzetét meghagyták. Szoraja zavarban volt emiatt, de azzal nyugtatgatta magát, hogy ez biztos csak valami higiéniai dolog, mielőtt a Vezető elé vinnék. Az őrzői adtak rá egy köpenyt, és még mindig fegyverrel az oldalukon leültek tőle nem messze. Így várták „Moammer papát”. Arra a kérdésre, hogy Szoraja mikor mehet haza, azt mondták, hogy később, előbb felöltöztetik rendesen és kisminkelik, hogy megfelelően üdvözölhesse a gazdáját. Aztán végigvezették egy folyosón és belökték egy szobába.

A király meztelen

Az első dolog, amit Szoraja meglátott, az ágyon elterülő meztelen Kadhafi volt. Egyből eltakarta a szemét, és azt hitte, hogy súlyos tévedés történt, és rossz szobába került. Ki akart menni, de Kadhafi embere visszatartotta. A diktátor megfogta a kezét, és leültette maga mellé, de amikor a lány elfordította a fejét, rászólt, hogy:

Fordulj meg, te kurva!

Aztán a karjánál és a vállánál fogva próbálta maga felé fordítani, de ellenállt, úgyhogy megragadta Szoraja haját, és úgy húzta maga felé, közben pedig azt mondta: „Ne félj! Én vagyok a papád – így hívsz engem, nem? De én vagyok a bátyád is, és nemsokára a szeretőd is leszek. Ez mind leszek neked. Mert itt fogsz maradni velem örökre.” Aztán elkezdte csókolgatni Szoraja nyakát és arcát.

kadhafi nevet

A lány viszont olyan merev maradt, mint egy darab fa, és amikor Kadhafi megpróbálta átkarolni, a lány elhúzódott. A diktátor ekkor odalépett hozzá, mire Szoraja elfordult, és elkezdett sírni. Erre Kadhafi meg akarta ragadni a fejét, de félreugrott, ezért a diktátor elkapta a karját, mire a lány eltolta magától. Kadhafi ideges lett, földre akarta kényszeríteni, ebből dulakodás lett, végül a diktátor ráförmedt a felbukkanó emberére:

Nézd meg ezt a kurvát!

„Nem hajlandó azt tenni, amit akarok! Tanítsd meg! Neveld meg! Aztán hozd vissza hozzám!” – parancsolta, és elment a fürdőszobába, amíg Szoraját elráncigálták.

Észérvek

Mabrouka, Kadhafi embere, fehér volt a dühtől: „Hogy mersz így viselkedni a gazdáddal? Az a kötelességed, hogy engedelmeskedj neki!” Szoraja közölte, hogy haza akar menni, de erre azt mondták, hogy nem megy sehova, mert ott van a helye. Erre kérte a cuccait, és találkozni akart az anyjával, amire Mabrouka felpofozta, és azt mondta, hogy: „Engedelmeskedj! Különben Moammer elintézi, hogy nagyon drágán megfizess. Úgy teszel, mintha egy ártatlan kislány lennél, te képmutató, de pontosan tudod, mi megy itt! Mostantól hallgatni fogsz ránk, Moammer papára és rám. És azt fogod tenni, amit mondunk. Szó nélkül, megértetted?”

Aztán az egyedül hagyott Szoraja összekuporodott a padlón, és órákig csak sírt. Míg végül be nem jött egy szőke nő, akiről kiderült, hogy ukrán, Galinának hívják és Kadhafi ápolója. Ő együtt érzőn álomba simogatta a lányt. Szoraját Mabrouka ébresztette, akitől kapott egy melegítőruhát. Abban reménykedett, hogy mégis hazaküldik, de megmondták neki, hogy a régi életének vége, törődjön bele, a szüleinek már különben is megmondták, és ők megértették.

Reggeli közben több katonai egyenruhás lányt látott, akik kíváncsian nézegették. Aztán valaki elmagyarázta még egyszer: „Moammer le fog veled feküdni. El fogja venni a szüzességedet. Mostantól a birtokában vagy, és sosem hagyhatod el. Szóval ne vágj ilyen képet. Semmi értelme ellenállni vagy azt kívánni, hogy megváltozzon a helyzet, mert nem fog.” Aztán bejött valaki tévézni, és odasúgta, hogy csak tegyen meg mindent, amire kérik, és nem lesz baja.

A király meztelen 2

Ötig csak sírt, aztán megmosták a haját, ráadtak egy hálóköntöst, és újra elküldték Kadhafihoz. Mabrouka így búcsúzott el tőle: „Ezúttal ki fogod elégíteni a gazdád vágyait, vagy megöllek!” Kadhafi egy melegítőnadrágban és egy trikóban ült az ágyon, dohányzott, lassan kifújta a füstöt, és hidegen ránézett a lányra.

Te egy kurva vagy!

– mondta, és elmagyarázta: „Az anyád tunéziai, tehát egy kurva vagy.” Aztán rámutatott az ágyra, és elmondta a tervét: „Ülj le ide mellém. Mindent meg fogsz tenni, amit kérek tőled. Kapsz tőlem ékszereket és egy szép házat, megtanítalak vezetni, és adok egy kocsit. Egy nap talán még külföldre is mehetsz tanulni, ha akarsz. Elviszlek, ahová csak akarod. Hallod, amit mondok? Minden kívánságodat teljesíteni fogom!”

Szoraja erre megint azt mondta, hogy haza akar menni az anyjához, úgyhogy Kadhafi megemelte a hangját, és parancsolta, hogy hagyja már ezt abba, majd magához húzta a lányt, és erősen beleharapott a felkarjába. Le akarta venni a lány ruháját, de az nem hagyta, ebből megint dulakodás lett („Vedd le, te mocskos kurva!”), aminek megint az lett a vége, hogy bejött Mabrouka (mint később kiderült, a diktátor ágya mellett volt egy csengő). Kadhafi rákiabált, hogy még soha senki nem állt neki ennyire ellen, és ez Mabrouka hibája, akinek mondta, hogy nevelje meg, úgyhogy intézze el. Mabrouka mondta, hogy Szoraja nagyon makacs, inkább visszaküldené az anyjához, de Kadhafi mondta, hogy ő kell neki.

Elvitték, és mire hajnalra el tudott aludni, jöttek érte, kapott egy khaki egyenruhát, és közölték, hogy elviszik Szirtébe. De nem haza, hanem valahova máshova. Odavitték öt másik egyenruhás lányhoz, akik szórakozottan tévéztek, és mobiloztak, aztán beültették egy kocsiba, és elvitték. Hagyta magát, és még hosszú ideig nem volt szabad akarata.

Csúnya végek

Eddig tartott a Daily Beast részlete, ami nem is tűnik annyira durvának. Csakhogy Kadhafi végül a harmadik estén úgy megerőszakolta Szoraját, hogy az 36 órán át vérzett. Állítólag voltak olyanok is, akik olyan belső vérzést szenvedtek, hogy az ágyából egyből a kórházba vitték.

Kadhafi Viagrával tömte magát, és naponta legalább négyszer kellett szexelnie négy különböző emberrel. Kadhafi ráadásul visszataszító volt: reggelire fokhagymát evett, láncdohányos volt, Johnnie Walker whiskyt vedelt és állandóan kokainozott (és a lányt is erre kényszerítette). Mindig be volt állva, és a Ramadán alatt is ezt csinálta, nem volt muszlim, egyedül a fekete mágiában hitt.

A legdurvább dolgok, amiket Kadhafi Szorajával művelt:

  • Azután erőszakolta meg a lányt, hogy magáévá tett egy hepatitiszes rabszolgát.
  • Lehugyozta.
  • Végignézette vele, ahogy megerőszakol egy fiatal fiút, miközben egy másiknak nőnek öltözve kellett táncolnia, majd megerőszakolta Szoraját is.

Kadhafi a rabszolgáit a palotája alatti ablaktalan börtöncellákban tartotta. Itt találták meg Szoraját is, miután 2011 őszén a felkelők Kadhafit megbuktatták, agyonverték, és a holttestét végighurcolták líbia utcáin.

Szoraja névtelenül tölti a napjait egy lakásban Tripoliban. Nincsenek barátai, nem beszél senkivel, napi három doboz cigarettát szív, és csak bámul ki az ablakon.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt