Bocs, hogy idióta vagyok!

bűnügy
2013 szeptember 04., 07:35

idiot

Az ohio-i Richard Dameron ivott egy picit otthon, aztán elkezdte hívogatni a rendőrséget, és azt magyarázta nekik, hogy hogy fog mindenkit elmészárolni az őrsön. Dameron nyilván nem egy mesterbűnöző, gyorsan elkapták. A bíróság arra kötelezte, hogy egy hétig napi 3 órát álljon a rendőrség előtt a következő táblával:

Idióta vagyok, hogy felhívtam a rendőrséget, és azzal fenyegetőztem, hogy megölöm [a rendőrt]. Nagyon sajnálom, többet nem fordul elő.

Pinkey Carr bírónak egyébként nem ez az első ilyen ítélete, tavaly novemberben egy 32 éves nőnek kellett "Idióta" feliratú táblával mászkálnia az utcán, miután autójával felhajtott a járdára, hogy kikerüljön egy iskolabuszt. (nydailynews)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.