Hoffmann Rózsa gratulált, és a következő levélben leváltotta

oktatás
2013 szeptember 10., 10:11

A Centenáriumi Általános Iskola és Szakiskola tanárát kedden behívták a tankerületbe, ahol annak vezetője és a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ munkatársa volt jelen.

Sok sikert! (augusztus 28.)

Itt Kaszás Zoltán kapott egy értesítést arról, hogy újra ő az iskolaigazgató. A levelet Hoffmann Rózsa írta alá augusztus 28-án, abban sok sikert kívánt a munkához. Kaszás átvette és aláírta a levelet, de ezután a tankerület vezetője elővett egy másik levelet.

Ki vagy rúgva! (augusztus 30.)

Ezt is Hoffmann Rózsa írta alá, de augusztus 30-án. Ebben az oktatási államtitkár szeptember 1-jei hatállyal visszavonja Kaszás Zoltán igazgatói megbízását, aki az átvétel után 3 napon belül írásban kérheti az indoklást, amit meg is tett, várva az okokat.

Kaszás Zoltán nem érti, hogy miért nem tudott időben arról, hogy igazgató lett, így a munkaügyi bíróságon perel.

(Népszava)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.