A gáztámadás felhergelte a dzsihádistákat

külföld
2013 szeptember 19., 05:09
comments 1

Legalábbis augusztus 21. óta az AP jelentése szerint özönlenek Szíriába. Motivációjuk a gyanú, hogy a támadást Bassár el-Aszád rezsimje követte el. Ezt hivatalosan még mindig nem tudjuk - az ENSZ jelentése összességében csak magát a támadás tényét állapította meg, és azt, hogy az egyik célpontra egy katonai létesítmény irányából csapódtak be a rakéták.

Apropó, rakéták. Aszád elnök interjút adott a Fox Newsnak, ebben megígérte, hogy átadja a vegyi fegyvereit. Mármint azt ígérte, hogy ha az amerikaiak adnak neki egymilliárd dollárt, amennyire "szakértői" "becslik" ezek "értékét", akkor odaadja nekik. Az interjút amúgy régi kedvencem, Dennis Kucinich készítette, aki politikai karrierje alatt a kongresszus magyar frakcióját is vezette, és párszor reménytelen kísérletet tett az elnökjelöltség elnyerésére is.

via MTI.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.