Illegális dohányra csapott le a NAV

bűnügy
2013 szeptember 23., 05:31

Rég várom, hogy az egy kamion kolumbiai kokain meg a húsz tonna kecskeméti fű után elkezdjenek jönni a hírek a hatalmas illegálisdohány-fogásokról is. Azért olyan sokáig nem kellett várni.

ZUGDOHÁNYBOLTOT

nyitott egy győri pár az interneten, de lebuktak: a szemfüles NAV kiszúrta a neten az illegális dohányt, rendelt 10 kilót, aztán a győri vasútállomáson átvette a cuccot, de

NEM KAPOTT BIZONYLATOT

és az eladók a dohány eredetét sem tudták igazolni. Több százezer forintos bírságra számíthatnak, írta a Kisalföld.

Az akciót a nyugat-dunántúli Regionális Bűnügyi Igazgatóság pénzügyi nyomozói és a megyei adóigazgatóság adóellenőrei hajtották végre,

ÖSSZEHANGOLTAN.

Utálok spicliskedni, de magas nyomra vezetői díj fejében szeretettel küldöm a NAV-nak ezt a tipplinket, hátha:

http://www.vatera.hu/listings/index.php?q=doh%E1ny&c=0

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.