Visszaeső csaló is felbukkant a Sólyomban

gazdaság
2013 szeptember 25., 12:30

A Sólyom ahhoz, hogy betörhessen az élelmiszerpiacra, bevásárolta magát a Sales One Kft.-be. A cég sok szempontból bűzlik: egyik tulajdonosa áfacsalás miatt előzetesben van, másikat üzletszerű vesztegetés miatt rúgták ki a seregből, az ügyvezetőről meg most kiderítette az Index, hogy rutinos csalónak számít.

Kenyeres Sándor Pált hétrendbeli csalás miatt ítélték el két évre egy 2004-es ügy miatt, amiből 8 hónapot előzetesben töltött. Ekkor már büntetett előítéletűnek számított, 2010-ben egy év négy hónap felfüggesztettre ítélték nagyobb értékű csalás és egyéb bűncselekmények miatt, évvel később pedig hamis vád miatt egy év 2 hónap felfüggesztettet kapott.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.