Lobognak már Szent Mihály tüzei!!

KULTÚRA
2013 szeptember 29., 19:49
  • Véget ért Rákay Philip egymilliárd forintos kísérlete, az Itthon vagy! című, kétnapos monstre országos élő közvetítés.
  • A csúcs- és végpont a Szent Mihály napi tűzgyújtás volt.
  • Rövid beszámolóinkat itt, Anarki kolléga kritikáját itt olvashatja.

Ez még nem a HATALMAS máglya, hiszen az több mint NÉGYMÉTERES lesz, de közszolgálati fogalmakkal már a soproni is elég NAGY!

maglya1

Az egrire viszont még egy harcedzett MTVA-munkatárs se találna jelzőket :((

maglya2

Nem mintha az egriek szánalmas kis tüzecskéjükkel megérdemelnék, de TBG meg is animálta a jelenetet:

rakay-philip-mtva-eger-tuz

De lépjünk is tovább, itt azt láthatják, ahogy maga az ötletgazda, Rákay Philip készülődik a tűzgyújtáshoz.

maglya4

Itt pedig egy közeli képen már meg is gyújtja a tüzet.

maglya5

Ez így néz ki, amikor mozog:

rakay-philip-mtva-opusztaszer-tuz2

Itt szeretném eloszlatni azt a népszerű félreértést, hogy maga a HATALMAS máglya épült volna fel egymilliárd forintnyi bankóból, éles szemű olvasóink talán kiszúrták, hogy ez is fahasábokból, és nem papírpénzből épült.

maglya3

Saját tévékészülékét Herczeg Márk kollégám és barátom fotózta, az animált gifeket Tamás Bence (barátom és kollégám) készítette.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.