A polgármester gyerekeinek a telkén építkezhet uniós pénzből a polgármester felesége Badacsonytomajban

politika
2013 szeptember 30., 05:09
comments 1

35 millió forint uniós támogatást nyert a Darányi Ignác-terv keretében Krisztin N. László badacsonytomaji polgármester feleségének és lányának a cége. A pénzből a polgármester két gyerekének a telkén építettek képzőközpontot.

A Darányi-tervben elvileg mezőgazdasági és vidékfejlesztési célokra osztanak pénzt, de a pályázatok nem nyilvánosak. Így a polgármester nejének szerződése sem, de egy helyi képviselő, Rajzi Ildikó úgy tudja, hogy öt évig kell képzéseket szervezniük, utána akár ők maguk is használhatják a leginkább családi házra emlékeztető épületet.

A képzőközpont építéséről sem a helyi képviselőtestület ülésén, sem más fórumon nem esett szó.

A Blikk a polgármestert is megkereste, de amikor arra terelődött a szó, hogy a felesége nyerte el a 35 millió forintos támogatást,

hirtelen rossz lett a vonal, és a polgármester nem hallotta a kérdéseket.

Via Blikk

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt