Magyar politikus élelmiszerrel pózol

Jöhetsz-mehetsz, de az ételekkel való pózolásnak akkora királya mint Budai Gyula fideszes képviselő és Fazekas Sándor vidékfejlesztési miniszter sohasem lehetsz! A megnyitók, átadók, és ünnepségek két királya úgy tud nézni, szuggerálni, tartani és prezentálni, mint senki más. A két férfit úgy tudják elbűvölni élelmiszerek, hogy már nem is a terméket adják el nekünk, magyaroknak, hanem magát az érzést: milyen bennsőséges kapcsolatba kerülni táplálékunkkal. A legszebb táplálékpos képek róluk, és még néhány kollégájukról.

Fotó: kormany.hu

Piros, Fehér, Zöld. Édes, mindenki szereti és Budai Gyula tartja a kezében.

Fotó: kormany.hu

Tölteni való Fazekas Sándorral.

MTI/Kallos Bea

Ne engedj el.

MTI/Soós Lajos

Vajon mit gondolhatott isten, amikor ilyen formájúra teremtett titeket?

Fotó: kormany.hu

Fura az élet. Valakiből Vidékfejlesztési Miniszter lesz, van ami meg füstölt combként lóg egy patinás teremben. Vajon hol dől el kit merre terel az élet? Mennyit számít a sors és mennyit az akarat?

Fotó: MTI

Egy igazi polgár külön kendőt tart almatisztításra is. Nem ám nyilvános csapoknál mossa, mint egy kommunista.

Fotó: kormany.hu

Ha egykor a só fizetőeszköz volt, milyen érdekcsoportok állhatnak annak az útjában, hogy a magyar kolbászból ne lehessen egy modern kor aranyrúdja?

Fotó: kormany.hu

Az igazán jó szakács a szívét is belefőzni minden ételbe, Fazekas Sándor annyi érzelemel fűszerezte ezt a halászlét, hogy annak eloszlatásához már csak egy kisebb evezőlapát volt elég

MTI Fotó/Illyés Tibor

Polgári tejfelezés.

MTI Fotó/Koszticsák Szilárd

Heller Ágnes, ebből neked nem jut!!!!!!!!!

Fotó: kormany.hu

Három férfi öltönyben tejet iszik. Andy Vajna ebből forgass filmet!

Fotó: kormany.hu

Ebbe csomagolja isten a húst.

Fotó: kormany.hu

Nem az a polgár, aki nem eszik McDonald's-ban, hanem az, aki ott is fehér tányérról.

Fotó: kormany.hu

Ha Fazekas Sándor egy képen szerepel valamilyen étellel, akkor is, ha csak a háttérben bújik meg, a miniszter lesz a fotó főszereplője. Itt sem ő néz valami fogyaszthatót, hanem záródó tekintete ejti rabul a mi szemeinket.

Fotó: kormany.hu

Megfontoltabb annál a Fidesz vezetése, hogy csak két emberre bízzon egy ilyen nagy feladatot. Orbán Viktor is szeret elmerülni a mindenapok apró csodáiban.

Fotó: kormany.hu

New kid on the block: Tehetséges ember Kardeván Endre élelmiszerlánc- felügyeleti és agrár- szakigazgatási államtitkár  de érződik, hogy a nagyok mellett még van mit tanulnia. Az ételt nem mi csináljuk, hanem csak nézzük!

MTI Fotó/Illyes Tibor

A legendás kólásdoboz, amit most Havasi Bertalan szeret magához minél közelebb tudni.

kajacimlap

Mert ma aláment, és áldozott ökrökkel és kövér barmokkal bőségesen, és vendégekké hívta a királynak minden fiait és a seregnek hadnagyait és Abjátár papot: és ímé ők esznek és isznak ő előtte, és immár azt kiáltották: Éljen Adónia király.

Vargyai Viktor

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.