Dopeman szerint gyenge Bajnai jelleme

Senki nem elégedett Bajnai Gordon hétvégi szerepvállalásával. A kormánypárti sajtó próbálja rátolni a bazdmegelős rappelést meg a szobordöntést a volt miniszterelnökre, Dopeman szerint meg éppen az a baj, hogy Bajnai nem vállalta fel igazán a történteket.

A rapper a hír24-nek mondta el, hogy szerinte Bajnai bebizonyította a jelleme gyenge.

Olyan, mint egy bokszoló, aki bevisz egy ütést, de meghátrál, mert nem esett össze rögtön az ellenfél. Mindezt miért? Mert abban bízol, hogy megszerzed azokat a Fideszes szavazatokat amelyekre úgysem számíthatsz. Teadélutánnak beillő rendezvényekkel nem lehet választást nyerni. Rengeteg támogatóm van, sokan akarnak változást ben az országban, de Bajnai sem képes a baloldal összefogására

- sorolta még a fenntartásait Dopeman, aki a hétvégi szolidaritásos tüntetésen adta elő a Bazdmeg című számát, valahogy kihagyva belőle az MSZP-t és Gyurcsányt említő sorokat.

A tüntetést szervező Kónya Péter szintén a hír24-nek beszélt arról, hogy valóban ereklyeként vitték el a ledöntött hungarocell-Orbán darabjait,

Vuduzták, késekkel meg mindenféle dolgokkal szurkálták. Azért bizonyos fődarabok megvannak, őrzi őket a Szolidaritás.

- mesélte Kónya, aki nem számított arra, hogy baloldalról ekkora felháborodás övezi majd az akciójukat. Szerinte Bajnai amúgy nem elhatárolódott az akciótól, csupán annyit mondott, hogy nem feltétlenül az ízlése szerint való eset volt.

De egy szövetségben megférnek különféle vérmérsékletű, különféle társadalmi csoportokat képviselő emberek.

Levonták a konzekvenciákat.