53-an lettek rosszul egy székesfehérvári McDonald's-ben

Tbg
bulvár
2013 október 05., 06:33
comments 14

Többen fojtogató, furcsa szagot éreztek, és rosszullétre panaszkodtak péntek este egy székesfehérvári gyorsétteremben.

Péntek este 30 vendég és 23 dolgozó lett rosszul egy gyorsétteremben Fejér megye kapitálvárosában. A tűzoltók kiérkeztek. A tömeg kiment a friss levegőre. A laborosok nem találtak a levegőben semmit. A szédülés is elmúlt. Este 11-kor újra üzemelt az étterem, viszont a rejtély nem oldódott meg.

photo_camera A tuzoltosag.info szerint ez volt az az étterem.

(Duol/Tuzoltosag.info)

Update 1, 12:09: Valószínűleg tényleg a Piac tér 1. alatt található McDonald'sról van szó, mert az üzletben kérdésünkre közölték, hogy az ügyről nem nyilatkoznak, csak a McDonald's központja. Őket egyelőre nem sikerült elérnünk.

Update 2, 14:31: A McDonald's még mindig nem reagált, honlapjukon sem látni semmi hírt az esetről.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.