Svájcban fogták el Rostásékat

bűnügy
2013 október 09., 16:00

A Blikk írta meg először, hogy szerda délután elfogták az ároktői banda két szökött tagját. Az információt később az ORFK is megerősítette honlapján, azzal kiegészítve, hogy az elfogásra a svájci Oftringenben került sor. Rostás Elemér (51) és fia, Henrik (26) október 5-én szökött meg otthonából.

Az idős emberek kirablásával és megölésével vádolt ároktői banda két tagja másik négy társukkal kikerültek az előzetes letartóztatásból mivel nem született ítélet a törvényben meghatározott idő alatt az ügyükben, előzetes letartóztatásban pedig csak négy évet lehet tölteni ítélet nélkül.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.