Kiürítették az Aréna pláza parkolóját, mert valami szivárgott

2013 október 13., vasárnap 15:29

Több olvasónk is jelezte, hogy nem engedték be az Aréna Pláza parkolójába. Állítólag gáz szivárog a parkolóban, amit épp most szellőztetnek. A biztonsági szolgálat nem lehet a helyzet magaslatán, mert nekünk azt mondták, nem tudnak semmiről. Azért valószínűleg a rendőröket és a tűzoltókat észrevették, akik nemrég értek ki a helyszínre. Mivel hivatalos választ nem kaptunk, nem tudjuk, mi szivároghat, de olvasónk szúrós gázszagra panaszkodott. A helyzeten ronthat az, hogy Glamour-napok vannak, ezért többen vannak a plázában.

Update: Egy olvasónk szerint nagy a káosz, a Kerepesi úton rendőrök irányítanak, hogy a sok autó ki tudjon jönni. Szerinte vagy öt tűzoltókocsi van a helyszínen.

Még egy Update: Az Aréna azt írta, csak átszellőztetés volt, nem szivárgott semmi. Majdnem tele volt a parkoló, annyian voltak a plázában, ezért elég magas lett a levegő szénmonoxid-tartalma. Úgy döntöttek, szellőztetnek, ilyenkor pedig kötelező kihívni a katasztrófavédelmet.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt