Úgy látszik, hogy 2013. október 15. a nap, amikor Minden Égető Problémára megoldást találunk

életmód
2013 október 15., 11:32

Nem elég, hogy végre van macskabor, ami nem macskából, hanem macskáknak készül, de még azok is megnyugodhatnak, akik DJ-iskolába akarták küldeni a csecsemőjüket, de eddig nem volt hova.

Az egész érdekes szóösszetételi problémát jelentő bébi-dj-iskolát (bébididzsé-iskolát?) New Yorkban nyitotta meg Natalie Elizabeth Weiss nyitotta, ő pedig tényleg valaki, mert már lépett fel az LCD Soundsystemmel is. Ennek örömére hallgassuk is meg mind együtt a Tribulationst! (Via Vice)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.