Gyerektábort vett Csányi Sándor

Tbg
Budapest
2013 október 24., 09:46
photo_camera Infografikánk a helyzetről

Eladta egyik ingatlanját 1,6 milliárd forintért a XII. kerületi önkormányzat, írta meg a Napi.hu. A Fülemile úti gyerektáborból a gyerekeket 1,7 kilométerrel arrébb, egy Mátyás király úti bentlakásos iskolába viszi az önkormányzat, amelyiket tavaly 210 millióért újított fel.

A kerületi vezetés úgy ítélte meg, a Fülemile úti ingatlan nem érné meg felújítani.

A Fülemile úti tábort a Galina Investment Kft. a legmagasabb vételi ajánlattal szerezte meg, azt a kissé bonyolult céghálózati kapcsolatot, ami alapján a kft-nek köze van Csányi Sándor OTP-vezérhez, a Napi.hu-n tessék elolvasni.

A Fülemile úti táborra azért eshetett Csányi választása, mert a szomszédban lakik a Laura utcában.

A Mátyás király úti ingatlan 1,7 km-es sétára fekszik a Fülemile útitól, eszerint a lokálpatrióta blog szerint, elég nehéz megközelíteni akár tömegközlekedéssel, akár autóval próbálkozik az ember.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.