Csempészcigarettát találtak a nemzeti dohányboltban

gazdaság
2013 október 28., 05:42

Több mint kétszáz szabálytalanságra bukkant az adóhatóság a trafikokban végzett 2600 ellenőrzés során. Összesen 25 millió forint bírságot szabtak ki. Általában adminisztrációs hiányosságokról volt szó, de talátak csempészcigarettát is a dohányboltokban.

Volt, ahol a trafikos nem adott nyugtát, vagy a meghatározott árnál drágábban adta a dohányt. Olyan súlyos szabálytalanságot viszont még nem követtek el, amiért be kellett volna zárni egy trafikot.(MTI, Magyar Nemzet)

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.