Hahó srácok, óvatosabban kéne Facebookozni!

POLITIKA
2013 október 28., 16:19
comments 6

293970_513818615317272_444587851_n

Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnök ad tanácsokat a többi ellenzéki politikusnak.

Szóval nyílt levelében ezt írja:

Semmire nem megyünk azzal, ha egymást bántjuk. Ettől nem lesz több szavazónk, ettől nem leszünk erősebbek. Felelősségből és méltóságból mutassatok példát. Ezt tekintsétek szem előtt, amikor a Facebookon írtok vagy válaszoltok, amikor nyílt levelet fogalmaztok, vagy ahhoz csatlakoztok. Szerintem erre van most szükség és sokkal inkább ezt, mint a vég nélküli vagdalkozást fogják értékelni a választók.

Előtte pár nappal ugyanő:

Kedves Attila és Gordon, Kedves Barátaim! (...)Szerintem Ti is érzitek, hogy a létrehozott MSZP-E14-PM választási megállapodás nemcsak hogy nem eredményezte az ellenzéki szavazók minden korábbit meghaladó mozgósítását, hanem éppen ellenkezőleg, nagyon sokakban csalódást keltett.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.