Emberek, dráma van! Bezárhat a Sriracha-gyár!!4!

gasztronómia
2013 október 29., 21:03
photo_camera A !!444!!! szerkesztőségi integető macskája szomorúan búcsúzik a !!444!!! szerkesztőségi Srirachájától :((((

Néhány, a világ egyik legjobb csípős szószát gyártó gyárból felszálló, csípős gőzre panaszkodó irwindale-i lakos miatt Sriracha nélkül maradhat a világ! A városvezetés bezáratná a gyárat, és ha leáll a termelés, a feltaláló és tulajdonos David Tran szerint első körben durva áremelkedés jöhet, utána pedig

HIÁNY!

Őszintén együttérezve azzal a harmincvalahány irwinsdale-ivel, akinek kimarja a szemét a gőz, a világ többi részének boldogságáért igazán vállalhatnák az áldozatot. Pláne, hogy egy évben csak három hónapig kell szenvedniük - ennyi ideig tart az alapanyag feldolgozása.

A másik lehetőség, hogy Tran úr - aki azután kezdett a gyártásba, hogy Vietnamból elmenekülve nem talált semmit, ami elég erős volna, a történetét itt olvashatják - felszerel egy hatszázezer dollárba kerülő légszűrőt. Magunk közt szólva, ez sem tűnik lehetetlennek, az évi húszmillió palack szószt termelő cég 40-50 millió dolláros forgalmat bonyolít. (Via The Atlantic Wire)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.