Mészöly Kálmán: A negatívumokat félre kell tenni

futball
2013 október 29., 11:31
comments 1

A magyar futballválogatottnak magyar edzőre van szüksége, nyilatkozta a játékosként Szőke Sziklának nevezett Mészöly Kálmán – írja az MTI. A volt szövetségi kapitány emellett újabb klasszikussal örvendeztette meg rajongóit:

„Egyrészt azt mondom, ami a magyar labdarúgó-válogatottal történt Bukarestben, majd Amszterdamban, valóban nem könnyen felejthető. Sem a játékosoknak, sem senkinek, aki bármilyen formában foglalkozik a honi futballal. Másrészt Szalai Ádám azzal, amit kifejtett, saját magáról állított ki egy bizonyítványt. Hogy őszinte legyek, nem is értem, hogyan játszhatott közvetlenül a nyilatkozata után válogatott mérkőzést. Ettől függetlenül nem szeretném értékelni az általa elmondottakat.”

Mészöly Kálmán jó dolognak tartja az őszinteséget, de szerinte mindenkinek magából kellene kiindulnia, ezért el kell felejteni az egymásra mutogatást, és inkább összefogva, közös munkával kellene dolgozni a magyar futballért. Mint mondta:

„A negatívumokat félre kell tenni, tekintsünk bizakodva a jövőbe. Én ezt tudom csak ajánlani. Nem vagyok már fiatal ebben a tekintetben, megvan a tapasztalatom, és azt mondom, hogy a sárdobálás soha nem vezetett még semmire.”

Emlékeztetőül

Mészöly Kálmán kiakadása, miután kiderült, hogy Magyarország nem rendezhet foci-Eb-t:

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.