Orbán Viktor ma a legluxybb magyar kormányfő

A miniszterelnök a som-hegyi turistaház avatóján jelent meg. Megvizsgáljuk, milyen szettet villantott a miniszterelnök. A divatos farmer és a kockás ing csak jobban kihangsúlyozza a miniszterelnök barátias, de tiszteletteljes tartását. Nézzük meg, mennyivel kötetlenebb a fiatal kormányfő viselkedése, mint túlöltözött kollégáié.

Fotók: Orbán Viktor / Facebook

A kockás ing ugyanúgy viselhető elegáns party-kon és könnyed baráti összejöveteleken is. Mégis, ha a munka úgy kívánja, el tud benne ruccanni egy villámgyors túraházavatásra is.

orbanruha

A hasított bőr kabátnál jobban a hűvös brit eleganciát egy Tom Ford kollekció se tudná jobban jellemezni. Ugyan Ford amerikai, de ez nem is számít. A felöltő színben harmonizál az inggel, amiért külön pontot ítélt meg a divatbíróság.

orbanruha

A sportosan elegáns túracipő alatti zokniba betűrt nadrág mutatja, hogy a kormányfő miniszterelnöksége alatt sem hanyagolja el a fiatalokat és a fiatalságot. Sajnos azonban ehhez a viselethez némiképp kicsi a miniszterelnök lába. A divatbíróság mínuszpontot ítél meg.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.