Orbán Viktor ma a legluxybb magyar kormányfő

életmód
2013 október 29., 13:15

A miniszterelnök a som-hegyi turistaház avatóján jelent meg. Megvizsgáljuk, milyen szettet villantott a miniszterelnök. A divatos farmer és a kockás ing csak jobban kihangsúlyozza a miniszterelnök barátias, de tiszteletteljes tartását. Nézzük meg, mennyivel kötetlenebb a fiatal kormányfő viselkedése, mint túlöltözött kollégáié.

photo_camera Fotók: Orbán Viktor / Facebook

A kockás ing ugyanúgy viselhető elegáns party-kon és könnyed baráti összejöveteleken is. Mégis, ha a munka úgy kívánja, el tud benne ruccanni egy villámgyors túraházavatásra is.

orbanruha

A hasított bőr kabátnál jobban a hűvös brit eleganciát egy Tom Ford kollekció se tudná jobban jellemezni. Ugyan Ford amerikai, de ez nem is számít. A felöltő színben harmonizál az inggel, amiért külön pontot ítélt meg a divatbíróság.

orbanruha

A sportosan elegáns túracipő alatti zokniba betűrt nadrág mutatja, hogy a kormányfő miniszterelnöksége alatt sem hanyagolja el a fiatalokat és a fiatalságot. Sajnos azonban ehhez a viselethez némiképp kicsi a miniszterelnök lába. A divatbíróság mínuszpontot ítél meg.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.