Andy Vajna Zorrónak öltözött

Tbg
életmód
2013 november 01., 09:16
photo_camera )

Úgy látszik, nemcsak a gyerekekből csinálnak hülyét a feleségek, hanem adott esetben urukból is. Palácsik Tímea Instagramja szerint fergeteges halloween-partit toltak férfjével, Andy Vajnával.

A filmügyi kormánybiztos és producer láthatóan élvezt, hogy a rejtélyes lovag bőrébe bújhat, míg Palácsik Bodzsár Márk új filmjének, az Isteni műszaknak öltözött.

Az a furcsa egyébként, hogy előtte sexuál-erotikus cicanőnek öltözött, majd valamiért átöltözött ápolónő ruhába. Lehet, hogy ezzel is az első hétvégén rosszul szerepelt filmet marketingolta a filmes család. (via Anton Neutron)

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.