A cseh elnök jól van, csak sajnálja, hogy nem tud járni

külföld
2013 november 04., 15:31

A múlt héten esett el a lány-i kastély elnöki lakosztályában. A hivatalos álláspont szerint a kutyája összegyűrte a szőnyeget, Zeman elnök ebben botlott meg, amikor éjjel vécére ment. Megsérült a térde, ezért tolókocsiba kényszerült. Több programját lemondták, nem megy el az Európai Parlament november 19-i ülésére sem, ahol beszédet mondott volna. (MTI)

Arra emlékeznek, amikor Zeman kutyája összegyűrte az elnök gumicsónakját, ezért a testőröknek kellett kivontatniuk a partra a cukorbetegsége miatt eszméletét vesztett államfőt?

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.