Az állatvilág legnagyobb seggfejei: a palackorrú delfinek

Nem csak a vidrák hatalmas seggfejek, más tengeri élőlényeknél is rendesen elszakadt a cérna. A palackorrú delfinek például, ha lehet, még rosszabbak. A palackorrú delfin megvan? Cuki, intelligens állat, ami folyton úgy néz ki, mintha mosolyognak és a legbarátságosabb minden tengeri lény közül.

delphin

Hát nagyon nem. A palackorrú delfinek ugyanis szórakozásból szadiznak másokat. Korábban több olyan disznódelfint is találtak, amit a palackorrú delfinek egyszerűen összevertek. A disznódelfinekkel nem versenyeznek se területért, se ételért. Nem is jelentenek veszélyt a palackorrú delfinekre. Mégis rendszeresen körülvesznek egy disznódelfint, hogy összeverjék. A tudósok nem is tudnak semmilyen okot mondani rá, úgy tűnik, a palackorrúak egyszerűen élvezetből verekednek.

Illetve egy ok lehet a disznódelfin-szadizásra: lehet, hogy a palackorrúak így gyakorolják a saját gyerekeik megölését. Igen, még ezt is csinálják, hogy a megölt utódok miatt újra ivarzásra kényszerítsék a nőstényeket. Mondjuk ilyesmit például az oroszlánok is csinálnak, de ez nem menti fel őket.

Főleg, hogy az állatvilág jó részéhez hasonlóan a palackorrúak is odavannak a nemi erőszakért. Annyi a különbség, hogy ők csoportosan csinálják. Többen körbevesznek és elrabolnak egy nőstényt, aztán egymást váltva megerőszakolják. Az se zavarja őket, ha nincs kéznél nőstény, mert akkor a hímekkel csinálják ugyanezt.

via