Top 3 étel, amibe Orbán beleevett

gasztronómia
2013 november 05., 13:18
comments 3

A miniszterelnök úr imád rájárni a nem neki odakészített ételekre. A három legemlékezetesebb eset, amikor ezt megtette:

3. Amikor Orbán belenyúlt a túróba

photo_camera Orbán belenyúl a túróba

Orbán Ráhel nemrég előkerült megható videójához hasonlóan egy régi, 2009-es felvételen lehet látni Orbán Viktor egyik legemberibb pillanatát. Akkor még ellenzékben főzött együtt a család, és Orbán Viktor a lányával, Ráhellel együtt küzdött Anikó asszonnyal a túróért. Sikerült is megdézsmálni.

2. Amikor Orbán beleevett a tepertőbe

photo_camera Orbán beleeszik a tepertőbe

A miniszterelnök úr hétfőn váratlan, de szakmailag felkészült látogatást tett a Magyar Futball Akadémián. Itt a szigorúbb, igazgató bácsis habitusát vette elő, de azért megcsillantotta emberi oldalát is, és megint beleevett egy ott talált ételbe, a tepertőbe.

1. Amikor Orbán rájárt a pörköltalapra

photo_camera Orbán rájár a pörköltalapra

Ács Dani tavaly karácsony előtt forgatott a Kedvesházban, ahol huszonöt Nyírtelek környéki szegény tanyasi gyerek él a szüleitől távol, hogy be tudjanak járni az iskolába. A videó Orbán Viktor kommunikációs stábját is megihlette, mert pár nappal később a miniszterelnök odament, és zsebből kifizette az otthon tartozását. Beszélgetett a szegény gyerekekkel, és rájárt a pörköltalapjukra. Eddig ez a rekord.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.