Megoldódott a Vona Gábor-rejtély: saját hasonmásának adta ki magát a Jobbik elnöke

Tbg
POLITIKA
2013 november 13., 16:18

Ahogy Mátyás király, úgy Vona Gábor is álruhában járta a vidéket szerdán, amikor egy napra pincérnek szegődött a recski Liget vendéglőben. Ezt maga a pártelnök mondta, miután letette a műszakot.

Mint pár órával ezelőtt megírtuk, a Jobbik Instagram-oldalán feltűnt egy fotó, ami Vona Gábort ábrázolta pincérnek öltözve. A mellékelt szöveg pedig úgy szólt:

Vona Gábor hasonmás szolgál fel az étteremben!

A műszak végén visszahívott minket a pincér, aki már Vona Gáborként mutatkozott be, és elmondta, valóban beállt pincérnek dolgozni, hogy saját bőrén tapasztalhassa meg a "való világot".

vonagaborpincer

Mint mondta, egyik vendég sem pattant föl és hagyta el a vendéglőt, inkább csak tanakodtak, hogy vajon tényleg Vona szolgálja-e ki őket, konkrétan pedig csak egy házaspár kérdezett rá, hogy ki is ő valójában.

Tányért, poharat nem tört, egy palóclevest borított majdnem az egyik vendégre, de megúszta.

Mint mondta, testközelből láthatta, micsoda nehézségek nyomják a kis- és középvállakozások vállát, itt főleg a bürokrátikus terhekre gondolt és arra, hogy

A rezsicsökkentés a vállalkozók számára inkább rezsinövekedés lett.

Az inkognítókampányt egyébként folytatja a párt, de Vona nem akarta elárulni, melyik lesz a kövektező foglalkozás, amit kipróbál.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.