Nem férne össze a szívcsakrával a sok rosszindulat a Sólyom körözött új tulajdonosa szerint

2013 november 15., péntek 9:00

Az indexes Dezső András szúrta ki, milyen zseniális érveléssel rukkolt elő a Sólyom Airways legújabb tulajdonosa az RTL Klubnak adott exkluzív interjúban:

Számomra nagyon meglepő, hogy nagyon-nagyon sok rosszindulatú megjegyzést kaptunk ezzel kapcsolatban, pedig hát ezeknek az embereknek tudniuk kéne, hogy ugye ha a spirituális oldalt nézzük, akkor igenis Magyarországon van Európa szívcsakrája.

- érvelt Welsz Tamás, aki eddig egy afrikai egészségügyi szervezetet vezetett. És akiről az Index derítette ki, hogy néha Tom Wallaceként szerepel, és körözi a panami ügyészség, és ezért az Interpol is.

Az eddig is elképesztően szórakoztató kanyarokat vevő, a klasszikus nigériai levelek hangulatát idéző Sólyom-sztori most erős új karakterrel bővült, nagyon várjuk a második évadot.

A szívcsakra vonalhoz kapcsolódva meg itt van egy remek videó arról, amikor megkérdezik a dalai lámát, mit szól ahhoz, hogy Magyarországon van a világ szívcsakrája:

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt