Orbán Viktor egy gyáva nyúl

Tbg
gazdaság
2013 november 16., 14:43

orban-obersovszky-rogan-fidesz-gazdasag

Napok óta tart a komárny sikerpropagandája arról, hogy végre tartós emelkedési pályára állt a magyar gazdaság. Ezt mondja a kormány, de a kormány mindig valami jót mond magáról.

A téma persze tényleg marha fontos, nem mindegy, hogy miből fogjuk pl. a következő rezsicsökkentést kifizetni, hiszen ahhoz termelni is kell.

Ennek megfelelően a Magyar Televízió Este c. műsorában vendég volt Orbán Viktor miniszterelnök, ahol annak az Obersovszky Péternek mesélte, hogy milyen derekasan teljesít a kormány gazdasági programja, aki keresztkérdéseivel már Schmitt Pálnak is okozott meglepetéseket.

De a legjobb: Tudják, kik voltak a meghívott vendégek, akiknek értékelni kellett volna a kormányfő mondanivalóját?

  • Rogán Antal, a Fidesz frakcióvezetője.
  • Barcza György, a Fidesz Századvég gazdaságkutató intézetének vezetője.

Azt nem értem, ha ennyire jól megy minden, akkor miért kellenek az apparatcsikok az értékeléshez. Hát én csak arra tudok gondolni, hogy Orbán esetleg nagyon fél valamitől.

A teljes adás itt tekinthető meg,

a legjobb gif az eseményről Digidugi tumblr-jén.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.